Thuisverpleging mindervaliden in regio Limburg
Aangepaste verzorging op maat van uw specifieke noden

Ook als mindervalide patiënt verdient u de beste zorgen. Thuisverpleging Filip Goffin kan u die bieden. Ik ben ervaren in thuisverpleging van mindervaliden in Tongeren, Riemst, Borgloon en Hoeselt. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. 

Kies voor een totaalpakket voor uw verzorging

Bij mij kunt u rekenen op aangepaste en persoonlijke verpleging waarbij uw wensen en noden steeds centraal staan. Met meer dan 15 jaar ervaring in de thuisverpleging ben ik de aangewezen persoon voor specifieke thuisverpleging voor mindervaliden en mentaal gehandicapte patiënten. Dit zowel voor de algemene dagelijkse verzorging, zoals toiletzorg, inspuitingen en wondzorg, als voor meer gespecialiseerde verzorging. 

Persoonlijk advies

Ook met specifieke vragen kunt u steeds bij mij terecht. Door mijn jarenlange ervaring en uitgebreide expertise ben ik zonder twijfel uw aanspreekpunt voor veel vragen. Ik denk graag met u mee en ga op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. 

Neem contact op voor gehandicaptenzorg

Thuisverpleging Filip Goffin is uw partner voor thuisverpleging voor mindervaliden. Ik ben werkzaam in omgeving Tongeren, Riemst, Borgloon en Hoeselt. Kunt u mijn hulp goed gebruiken? Aarzel dan niet en neem contact op.

3700 Tongeren - 012 77 96 91012 77 96 91 - BTW BE 0846.349.546