Palliatieve zorg met respect voor de patiƫnt
7 dagen op 7, 24 uur op 24 thuiszorg op maat van uw noden

Bij palliatieve zorgen komt het welzijn en comfort van de patiënt steeds op de eerste plaats. Bij Thuisverpleging Filip Goffin gaan we steeds voor een persoonlijke en respectvolle aanpak. Bovendien kunt u 7 dagen op 7, 24 uur op 24 van mijn diensten gebruik maken. Zoekt u palliatieve zorg in Tongeren, Riemst, Borgloon of Hoeselt? Neem dan zeker contact op. 

Thuisverzorging op maat

Ik zorg voor een aangepaste, uitgebreide dienstverlening voor patiënten van alle leeftijden en hun familieleden. Zo kunt u bij mij terecht voor algemene hygiënische verzorging, zoals wassen en aankleden, inspuitingen, wondzorg en het toedienen van medicatie. Ik werk nauw samen met de behandelende dokter en met Pallion.

Samenwerking met Pallion

Pallion is een ondersteunende dienst voor verpleegkundigen die met palliatieve zorg te maken krijgen en bieden telefonisch advies of een huisbezoek. Op die manier kan ik garanderen dat u de beste zorg krijgt die 100 % bij uw situatie past. 

Maak een afspraak

Wenst u gebruik te maken van de palliatieve zorg van Thuisverpleging Filip Goffin? Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op. Dit kan telefonisch of via mail. We kunnen dan uitvoerig uw wensen en noden bespreken.

3700 Tongeren - 012 77 96 91012 77 96 91 - BTW BE 0846.349.546