Contacteer ons
Tel.: 012 77 96 91

Een aangepaste toiletzorg voor patiënten van alle leeftijden

Thuiszorg in Tongeren, Riemst, Borgloon en Hoeselt

Wenst u thuiszorg in Tongeren, Riemst, Borgloon of Hoeselt? Dan is Thuisverpleging Filip Goffin graag uw verpleger van dienst. Ik help u graag met dagelijkse hygiëne en toiletzorg. Indien u dit wenst, kan ik ook vaker bij u langskomen. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak.

Algemene thuisverpleging

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met thuiszorg en ben dus vertrouwd met de dagelijkse verzorging van jong en oud. Zo sta ik onder meer in voor het aan- en uitkleden en de dagelijkse wasbeurt (lichaam en haar). Ook het klaarzetten van medicatie behoort tot de mogelijkheden.  Indien gewenst kan ik ook meerdere keren per dag langskomen bijvoorbeeld 's morgens om aan te kleden en 's avonds om uit te kleden. Als ervaren thuisverpleger ben vertrouwd met de toiletzorg van patiënten van alle leeftijden.

Wilt u meer weten?

Reken op Thuisverpleging Filip Goffin voor al uw verpleging aan huis in Tongeren, Riemst, Borgloon of Hoeselt. Bel of mail mij vandaag nog voor meer informatie of een afspraak. Alle betalingen worden meteen met uw ziekenfonds geregeld: eenvoudiger kan niet.

Contacteer ons!
012 77 96 91