Contacteer ons
Tel.: 012 77 96 91

Discretie en respect

Bij palliatieve zorgen komen het welzijn en comfort van de patiënt op de eerste plaats. Daarom zorgt Thuisverpleging Filip Goffin voor een persoonlijke en respectvolle aanpak. Ik ben 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Ik zorg voor een aangepaste dienstverlening voor patiënten van alle leeftijden en hun familieleden. Wilt u meer weten over palliatieve zorg in Tongeren en Riemst? Contacteer mij.

Thuisverzorging op maat

Ik sta in voor een uitgebreide dienstverlening. U kunt bij mij terecht voor algemene hygiënische verzorging, zoals wassen en aankleden, inspuitingen, wondzorg en het toedienen van medicatie. Ik werk nauw samen met de behandelende dokter en met Pallion. Pallion is een ondersteunende dienst voor verpleegkundigen die met palliatieve zorg te maken krijgen en bieden telefonisch advies of een huisbezoek.

Neem contact met mij op

Wenst u meer informatie over de diensten van Thuisverpleging Filip Goffin uit Riemst? Dan kunt u mij telefonisch of via mail contacteren. Indien u dit wenst, kan ik verschillende keren per dag langskomen. Ik help u graag verder.

Contacteer ons!
012 77 96 91